Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Kamer Aarde

Deze gastenkamer biedt plaats voor 3 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "natuur", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Aarde"

Kamer Aarde

Deze ruime gastenkamer biedt plaats voor 4 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "water", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Water"

Huisje Weltevree

Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle moderne voorzieningen zodat u ten volle kan genieten van uw vakantie hier in Hongarije.

Onze vakantiewoning

"Logeren bij ons" verwoordt het gevoel dat we u willen bieden, namelijk een "thuis" ver van huis.

Zo bieden we je bij aankomst een welkomstdrankje aan, en staat er een fruitschaal met verschillende soorten fruit waaruit je altijd mag pakken. Verder is er ook een koelkast aanwezig met bron- en bruiswater en kan je je drankjes koel houden. Ook voor de gasten die graag een kopje thee of koffie drinken staat het nodige klaar.

magyar termek's Morgens dekken we het ontbijtbuffet met verschillende soorten broodjes met zoet en hartig beleg, lokale vleeswaren en een kaasschotel, een aantal soorten ontbijtgranen, verse groenten en fruit. Daarnaast is er koffie, thee, melk, bron- en bruiswater en vruchtensappen. Een gekookt of gebakken eitje maken wij graag vers voor je klaar.

Bij ons thuisgevoel hoort ook het bijstaan met het plannen van je uitstappen door het geven van adviezen, tips en zo meer. We hebben voor onze gasten al heel wat informatie bij elkaar gezocht en gebundeld in een informatiemap die in de gemeenschappelijke ruimte beschikbaar ligt.

We staan open voor al je vragen en zullen ons best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je vragen of opmerkingen stel ze meteen en wacht niet tot de laatste dag.

We hopen dat je een fijn verblijf bij ons hebt,

Martine en John

 

p.s in ieder huis zijn er regels wilt u onze regels weten kijk dan hier

stempel gold 2015 RGB