Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Kamer Aarde

Deze gastenkamer biedt plaats voor 3 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "natuur", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Aarde"

Kamer Aarde

Deze ruime gastenkamer biedt plaats voor 4 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "water", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Water"

Huisje Weltevree

Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle moderne voorzieningen zodat u ten volle kan genieten van uw vakantie hier in Hongarije.

Onze vakantiewoning

In onze Bed & Breakfast hebben we 2 charmante themakamers:

Voor de inkleding van de themakamers hebben we gekozen om te werken met de kleuren van de vier elementen - water, vuur, aarde en lucht. Dit resulteerde in mooie, stijlvolle kamers met een tijdloos interieur waar je kan genieten van het prachtige zicht op de natuur en helemaal tot rust kan komen. Op aanvraag is het mogelijk om in elke kamer een extra uitklapbed te plaatsen voor een extra persoon/kind. In dat geval komt er 10,00 euro per dag bij voor linnengoed en ontbijt.

Het ontbijt serveren we in onze tuinkamer. Deze geeft uit op het terras, waar bij warm weer natuurlijk ook ontbeten kan worden en waar het overdag heerlijk vertoeven is met zicht over de poesta of waar je 's avonds nog gezellig kan nagenieten van je dag.

In onze hogergelegen tuin kan je op het terras genieten van een glaasje met uitzicht over de omliggende velden en de aangrenzende bloementuin.

stempel gold 2015 RGB