Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Kamer Aarde

Deze gastenkamer biedt plaats voor 3 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "natuur", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Aarde"

Kamer Aarde

Deze ruime gastenkamer biedt plaats voor 4 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "water", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Water"

Huisje Weltevree

Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle moderne voorzieningen zodat u ten volle kan genieten van uw vakantie hier in Hongarije.

Onze vakantiewoning

Kamer "Aarde"

Onze themakamer "aarde" bevindt zich op de eerste verdieping.
 
De groene accenten geven de kamer een fris, ruim en modern gevoel. De kamer is  ruim 15m2 en is voorzien van alle hedendaags comfort. Een tweepersoonsbed zorgt voor een goede nachtrust en er is ook voor de nodige opbergmogelijkheden gezorgd.  Verder is er nog een 1-persoons slaapbank zodat er maximaal 3 personen kunnen slapen. Er is ook nog een lavabo aanwezig.
 
Standaard wordt deze kamer als 2-persoonskamer verhuurd. Indien er voor drie personen geboekt wordt, zal het derde bed opgemaakt worden en komt er een €10,00 per dag bij voor linnengoed en ontbijt. Deze kamer beschikt niet over een eigen badkamer, maar de ruime moderne badkamer op de begane grond is voor gemeenschappelijk gebruik. Deze tweepersoonskamer ligt aan de zuidkant van het huis en geeft een prachtig zicht over de lager gelegen pusta.

 

kamer2

Prijzen

 

Onze prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt.

Hoogseizoen
(juni-juli-augustus en september):
 45 euro per nacht
Tussenseizoen
(april-mei-oktober en november):
 40 euro per nacht
Laagseizoen
(december*, januari*, februari, maart):
* met uitzondering van
de kerst- en nieuwsjaarsperiode
 35 euro per nacht

Reserveren

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6
*Vereiste informatie.
Contactgegevens
Reservering