Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Kamer Aarde

Deze gastenkamer biedt plaats voor 3 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "natuur", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Aarde"

Kamer Aarde

Deze ruime gastenkamer biedt plaats voor 4 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "water", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Water"

Huisje Weltevree

Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle moderne voorzieningen zodat u ten volle kan genieten van uw vakantie hier in Hongarije.

Onze vakantiewoning

Kamer - water

Onze tweede themakamer "water" bevindt zich op de eerste verdieping. De voornamelijk kleuren zijn hier blauw, beige en wit. 

Je waant je er in een echt strandhuisje.  Het is een ruime kamer van 50 m2 en is voorzien van alle hedendaags comfort. De kamer, in loftstijl, bevat een slaapgedeelte met een groot bed (210 x 180) en de nodige opbergruimte. Daarnaast heeft deze kamer ook nog een zitgedeelte met bank en slaapbank die dienst doet als tweede bed.

De kamer beschikt over een eigen badkamer, met toilet, wastafel en douche. Deze vierpersoonskamer ligt aan de westkant van het huis en geeft een geweldig uitzicht over de lager gelegen pusta.

De kamer wordt verhuurd op basis van 2 personen. Indien er meer personen blijven slapen kost dit 10,00 per persoon, per nacht extra.

water

Prijzen

Onze prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt.

Hoogseizoen
(juni-juli-augustus en september):
 58 euro per nacht
Tussenseizoen
(april-mei-oktober en november):
 50 euro per nacht
Laagseizoen
(december*, januari*, februari, maart):
* met uitzondering van
de kerst- en nieuwsjaarsperiode
 40 euro per nacht

Reserveren

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6
*Vereiste informatie.
Contactgegevens
Reservering