Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Haza Piroska

Haza Piroska is een gezellige vakantiewoning of groepsverblijf tot maximaal 12 personen. Deze woning heeft twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Op de eerste slaapkamer zullen 3 stapelbedden staan, op de tweede slaapkamer komen er nog eens 2 te staan, en indien nodig kan daar een 3de stapelbed bijgeplaatst worden. Elke slaapkamer heeft zoals gezegd zijn eigen compacte badkamer met douche, lavabo en toilet. In de gezellige leefruimte is er een zitgedeelte, een eetgedeelte en een keuken. De hele indeling is zo flexibel mogelijk gemaakt zodat je ook met een grote groep gezellig in dit huisje kan verblijven. Buiten kan je genieten van de omgeving onder de grote tent op het terras, met pikniktafels.

Elke kamer is indien gewenst aan te passen, ook bijv. voor jonge gezinnen die samen op vakantie willen komen. Wanneer de stapelbedden tegen elkaar geplaatst worden ontstaan er bijvoorbeeld 2 tweepersoonsbedden en wordt de kamer ook interessant voor koppels of gezinnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden om dit verblijf aan te passen aan je noden.

Prijzen

 

Wij hebben gekozen voor een all-in prijs, inclusief alle kosten zoals elektriciteit, water, gas en eindschoonmaak. Dus geen verborgen kosten en geen verrassingen nadien.

Hoogseizoen 
(van 1 juni tot en met 30 september):
 650 euro per week
Laagseizoen 
(van 1 oktober tot en met de herfstvakantie en van 1 april tot 31 mei):
 425 euro per week

Reserveren

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6
*Vereiste informatie.
Contactgegevens
Reservering