Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Kamer Aarde

Deze gastenkamer biedt plaats voor 3 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "natuur", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Aarde"

Kamer Aarde

Deze ruime gastenkamer biedt plaats voor 4 personen. Met de stijlvolle en natuurlijke aankleding van deze kamer in het thema "water", geniet u maximaal van uw rust tijdens uw verblijf in onze charmante B&B.

Gastenkamer "Water"

Huisje Weltevree

Onze vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle moderne voorzieningen zodat u ten volle kan genieten van uw vakantie hier in Hongarije.

Onze vakantiewoning

Om het verblijf voor al onze gasten zo fijn mogelijk te maken hebben we enkele huisregels opgesteld. Deze regels gelden voor elk soort verblijf bij ons.

In principe hanteren we volgende tijden bij aankomst en vertrek:

 • aankomst is mogelijk na 15u.
 • vertrek liefst voor 10u30.
 • We serveren het ontbijt van 7u30 tot 10u., maar vroeger ontbijten is geen enkel probleem.. Ons ontbijtbuffet bestaat uit verse lokale producten en wordt met de grootste zorg bereid.
  Afhankelijk van het weer ( en je eigen keuze natuurlijk ) kan je het ontbijt in de gemeenschappelijke ontbijtruimte of op het overdekte terras nuttigen.
 • In ons verblijf is er een totaal rookverbod, buiten kan gerookt worden en peuken dienen in de daarvoor bestemde plaatsen gedeponeerd te worden aub.
 • Elke kamer wordt voorzien van een linnenpakket, bestaande uit een gedekt bed bij aankomst en een handdoekenpakket. Deze handdoeken mogen enkel gebruikt worden ter plaatse.
  Handdoeken om mee te nemen naar de thermaalbaden of het Balatonmeer dien je zelf te voorzien.
 • Parkeren kan op het onbewaakte terrein voor onze B&B.
 • Standaard is er internetverbinding in de B&B. 
 • TV (met BVN) en DVD-speler is aanwezig in de gemeenschappelijke ruimte, net als verschillende gezelschapspelen en Nederlandstalige boeken.
 • Huisdieren zijn bij ons, onder bepaalde voorwaarden, toegelaten. Neem hierover even contact met ons op. 

Lees ook onze Algemene Voorwaarden