Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

wijWie zijn wij?


Wij zijn John en Martine en heten u graag welkom op onze site.

Ons verhaal in Németsürü begint in oktober 2008. Na een lange zoektocht op het internet naar een klein verbouwingsproject in Hongarije, besluiten we een bezoek te brengen aan een pand in de buurt van Andocs. We werden op slag verliefd op de streek en zagen door het compleet in verval geraakte boerderijtje meteen een fantastische vakantiewoning. De tijd had hier méér dan drie  decennia stil gestaan, helaas de erosie echter niet…

Maar aan creativiteit en inspiratie ontbrak het ons niet en we begonnen dan ook vrijwel meteen met het plannen van een kleine renovatie. Echter in januari 2009 veranderden onze plannen en beslisten we om ons definitief in Hongarije te vestigen. We wilden onze grote droom nastreven. Onze kleine vakantiewoning zou omgetoverd worden tot een charmante "Bed & Breakfast" met een aantal comfortabele gastenkamers. Na de nodige voorbereidingen, opzeggingen en de verkoop van onze gerestaureerde boerderij in Beverlo, vertrokken we eind oktober 2009 definitief naar onze nieuwe woonplaats Németsürü.

In 2010, na maanden van zweten en zwoegen, konden we eindelijk de  deuren van onze B&B open zetten. We hebben 2 jaar hard gewerkt aan onze B&B en zijn trots op het bereikte resultaat. We hopen dan ook dat tal van levensgenieters de weg zullen vinden naar onze prachtig in het groen gelegen bed & breakfast om er te genieten van de mooie natuur, de heerlijke wijn, het lekkere eten en vooral de gastvrijheid van onze Hongaarse gemeenschap.