Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Sádé

sarli sadeOnze mama Pici werd in augustus 2011 moeder van 7 lieve pups. Wij, Sarlie en Sádé mochten bij mama Pici blijven.

Sadé, dat ben ik dus, die bruine dame in de mand. Ik ben nergens bang voor en zal altijd als eerste op ontdekking gaan. Ik ben een echte avontuurierster dus. Németsürü is groot en er is dus veel wat ik wil zien, maar ik kom ook altijd wel naar huis, want ik lig toch ook wel heel graag bij mijn baasje. 

Ik verwelkom onze gasten met een enthousiast geblaf, maar bijten doe ik niet. En eenmaal ik weet dat jullie hier te gast zijn, wil ik snel dikke vrienden worden met iedereen. Dikke poot van mij!

Hier kan je onze foto's bekijken.

Szuszu

szuszu online Ik ben Szuszu, de kleinste van de roedel. Ik ben een lieve Japanse Spaniel met een beetje grootheidswaanzin. Ik speel graag buiten met mijn broer en zussen en zij spelen gelukkig ook graag met mij. Maar ik lig ook heel graag bij mijn baasje, zij is zo lief voor mij. Ik ben dolblij dat ik in dit gezinnetje mag blijven. Hier is het veel leuker dan bij mijn vorig baasje.

Ik ben ook beste vrienden met de geitjes en je kan me dan ook vaak in hun wei vinden. En ik mag dan wel de kleinste zijn, maar ik ben ook zeker wel de snelste, dus goed uitkijken want voor je het weet loop ik letterlijk onder de voeten.

Pootje van mij en tot snel !

Thori

Thori Ik ben Thori, maar zeg maar Thor, de jongste en stoerste van de hele club.

Ik ben deels een Hongaarse Kuvasz en deels een golden retriever en nu nog heel speels. Ik moet natuurlijk nog veel leren, want ik ben pas op 13 november 2014 geboren bij een arme Hongaarse boer. Daar kon ik helaas niet blijven maar toen mijn baas mijn lieve snoet zag, was hij gelijk verkocht en kreeg ik dus een plaatsje op Hoeve Weltevree. Nu ik al bijna groot ben, mag ik de bewaking doen buiten. Maar wees maar niet bang, voor gasten ben ik lief en speels.

Dikke poot van mij en tot gauw!

 

R.I.P. Shabou

shaboutje Hey ik was dus Shabou.

Ik was een superlieve Argentijnse dog en heb nog 5 heerlijke jaren in Hongarije mogen genieten bij mijn lieve baasjes voor ik op 4 augustus 2014 insliep.

Slaapzacht lieve meid!

R.I.P. Pici

Pici

Hoi, dit was ik Pici, het kleine zusje van de familie,

Helaas kreeg ik in oktober 2014 een zeer pijnlijke breuk in mijn heupen en werd het leven me te zwaar.

Rust zacht lieve meid.

R.I.P. Sarlie

sarlí

hey, dit was ik, Sarlie, het enige broertje van de club,

Helaas werd ik op 2 januari 2016 heel erg ziek en besloten mijn baasjes dat het leuker voor mij was in de hondenhemel.

Rust zacht lieve vriend.